Fani&Rozi – Sobe & Café

Skok na vsebino // Skok na meni

Fani&Rozi – Sobe & Café – Uvodna stran

Evropski sklad za regionalni razvoj Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije Center za kreativnost


Dobrodošli pri Fani&Rozi, Hiši zgodb in razgledov!

Fani&Rozi izstopa z edinstveno lego na dravski promenadi v samem srcu srednjeveškega Maribora. Našim gostom se odpirajo izjemni razgledi na široko reko in njene mostove, renesančno utrdbo Sodni stolp, minoritski samostan in na orjaški hrast, ki je najstarejše drevo mestnega jedra.

Prijazno dobrodošli pri nas!

Smo, kar smo, zaradi ...

Izjemna lokacija

Edinstvena lega na dravski promenadi, v samem srcu srednjeveškega Maribora. Do obrežja Drave je 10 metrov, parkirna hiša je oddaljena manj kot 50 metrov.

Družinska zgodba

Ponosni smo na stoletno družinsko dediščino, vezano na Lent. Čas je naplavil veliko zanimivosti in anekdot, ki jih z veseljem delimo.

Udobna nastanitev

Nudimo udobno nastanitev v sodobno opremljenih sobah. Skupno 5 sob z največ 18 ležišči ponuja panoramske razglede na reko in bližnje znamenitosti.

Kavarnica

Kavarnica z vrtom je zatočišče za vse, ki si želijo v miru popiti dobro kavo ali s prijatelji spiti kozarec dobrega vina.

Domači zajtrk

Najpomembnejšemu obroku dneva posvečamo posebno pozornost. V naših zajtrkih so izbrane sestavine lokalnih pridelovalcev.

Živahna kultura

V naši hiši in okoli nje je kultura način življenja. Vrt kavarnice v topli polovici leta postane butično prizorišče.

Fani&Rozi B&B prejela Bookingovo priznanje Traveller Review Awards 2023

Fani&Rozi B&B prejela Bookingovo priznanje Traveller Review Awards 2023

Že tretje leto zapored se lahko pohvalimo s predanim in srčnim delom. To zelo visoko oceno smo si po mnenju naših gostov pridobili za več kot 2000 opravljenih nočitev z zajtrkom v letu 2022, seveda je v ozadju še mnogo več... Veseli nas, da držimo formo in se širimo. Od maja 2023 dalje odpiramo za vas še eno prelepo sobo s posebno družinsko zgodbo.

Fani&Rozi B&B prejela Bookingovo priznanje Traveller Review Awards 2023

Kavarnica začasno zaprta

Zaradi obnove dravskega nabrežja začasno zapiramo naš lokal in prosimo za razumevanje. Kljub temu smo za vas poskrbeli: v vinski vitrini v lobbyju naše nastanitve si lahko sami izberete buteljko lokalnega vina, pivo, šampanjec etc. in plačate zjutraj po zajtrku. Na našem vrtu smo vam pripravili kotiček, kjer lahko v večernih urah uživate ob kozarcu vina.


Fani&Rozi – Sobe & Café – Uvodna stran