Fani&Rozi – Sobe & Café

Skok na vsebino // Skok na meni

Fani&Rozi – Sobe & Café – Uvodna stran

Evropski sklad za regionalni razvoj Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije Center za kreativnost

Pogoji uporabe spletne strani

Pogoji uporabe spletne strani

Varovanje osebnih podatkov

Fani&Rozi B&B (v nadaljevanju: Upravljalec) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani (v nadaljevanju: Uporabnik). Pridobivanje, obdelava in uporaba podatkov se izvajajo v skladu z zakonskimi določili o varstvu osebnih podatkov.
Osebne podatke za namen obdelave in uporabe zbiramo samo v primeru rezervacij in prijave za nočitev z zajtrkom, ki jih posredujemo Ajpesu in rezervacijskemu sistemu Bentral. Oba imenovana partnerja sta zavezana obdelovati podatke v skladu z zakonskimi določili.

Čas hrambe osebnih podatkov

Upravljalec hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to zakonsko potrebno.

Piškotki

Glej stran Piškotki.

Omejitev odgovornosti

Upravljalec si pridržuje pravico do napak na vseh svojih spletnih straneh tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzema odgovornosti.

Upravljalec si pridržuje pravico, da to spletno stran in te pogoje kadarkoli spremeni, brez posebnega dovoljenja ali obveščanja Uporabnika o tem. Spremenjeni pogoji uporabe pa pričnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zgoraj opisani pogoji uporabe ne veljajo za zunanje spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, ki so podane na naši spletni strani.

Ogledovanje vsebin te spletne strani in uporaba rezervacijske forme pomeni avtomatično pristajanje na vse zgoraj opisane pogoje uporabe.

Kontaktni podatki

Fani&Rozi, Katjuša Kolar s.p.
Pristan 6
SI-2000 Maribor

info@fani-rozi.si


Maribor, 23. 7. 2020


Fani&Rozi – Sobe & Café – Uvodna stran