Fani&Rozi – Sobe & Café

Skok na vsebino // Skok na meni

Fani&Rozi – Sobe & Café – Uvodna stran

Evropski sklad za regionalni razvoj Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije Center za kreativnost

Prejeli visoko Bookingovo oceno za 2024 / Foto: Stanislav Zebec Stanč

Prejeli visoko Bookingovo oceno za 2024

Prejeli visoko Bookingovo oceno za 2024

Resnično smo veseli in zadovoljni ob nedavni Bookingovi letni oceni gostov, ki potrjuje, da naša forma ne pada in da nadaljujemo z odličnostjo. Najbolj smo ponosni, da smo visoko oceno obdržali kljub gradbišču pred hišo, ki nam je dobro leto in pol jemalo voljo zaradi prahu, hrupa in oteženih dostopov. Zdaj je rečna promenada obnovljena, promet se je umaknil in mi smo si oddahnili. Lent je znova lep, promenada prekrasna, Drava čudovita.

Hvala vsem gostom za razumevanje in hvala ekipi, da je zdržala obnovo!

Ob prejemu visoke Bookingove ocene za 2024 lahko z zadovoljstvom zapišemo Aristotelovo misel, ki še kako drži:

Odličnost ni nikoli naključje. Vedno je rezultat visokih ciljev, iskrenega napora in razumske izvedbe.

Nikoli ne bomo pozabili srečanj v troje (Klemen, Katja, Mitja) pred petimi leti, ko smo tuhtali in si zastavljali cilje. To, seveda, počnemo še sedaj, ampak ne več tako sramežljivo.

Iskreni napor se vedno izplača in prinaša dobre rezultate. Hvala vsej ekipi, ki je poskrbela in še skrbi, da je vse tako, kot mora biti v skladu z zastavljenimi cilji. Hvala cenjenim gostom, da nas najdete, rezervirate in z nami ustvarjate prijetno in butično druženje, zlasti tistim, ki se ponovno vračate.

Brez razumskih izvedb in lucidnih rešitev ne bi bili to, kar smo. Ko naše misli postanejo dejanja, je levji delež že za nami pa tudi kakšna neprespana noč.

Gaudeamus igitur!


Fani&Rozi – Sobe & Café – Uvodna stran